Benvinguts i benvingudes a la nostra web de

l'associació d'Amics de la  Gallina Pairal (AGP) 

Volem que aquest espai, sigui una bona eïna d'informació i comunicació entre nosaltres. Creïem que podem ser d'interés per conèixer la nostra Gallina Pairal Catalana, conservar-la com a Patrimoni viu i promoure el coneixement de l'existència d'aquesta raça nana.

L'associació d'amics de la gallina Pairal neix amb la necessitat de recuperar i conservar aquesta eixerida gallina nana, utilitzada antigament en les nostres masies i cases de pagès per la seva excel·lent aptitud materna, covadora tant d'ous propis com també d'altres aus, i de les quals actualment en quedan ja molt pocs exemplars. Així mateix també es treballarà en la seva selecció i millora racial d'aquesta gallina catalana ubicada principalment en la zona de la Serra Litoral.

 
 
 
 
 

Notícies

.

2016-12-28 20:19

XXX EXPOSICIÓ CONCURS INTERNACIONAL D'AUS DE RAÇA CIUTAT DE VALLS

Un any més i amb èxit, la nostra gallina Pairal ha estat exposada els dies 20, 21 i 22 de Gener de 2017 en aquest trentè Concurs Internacional d'Aus a Valls.

 

 

FIRA ST. MARTIRIÀ

2016-12-07 19:10

 

2n CONCURS MONOGRÀFIC DE LA GALLINA PAIRAL A BANYOLES

Els dies 19,19 i 20 de Novembre de 2016 es va celebrar la 38 edició de la Fira de Sant Martirià al Parc de la Draga de Banyoles.

 

El soci Ventura de Lamo va ser el guanyador del premi al "millor exemplar de gallina Pairal", així com d'un exemplar femella de la varietat Blat.

El guanyador de la varietat aperdiuada va ser pel soci Paco Guerra.

FELIÇITATS AMBDÓS!!

 

 

 

 

NOVA EXPOSICIÓ DE LA PAIRAL A CAMALLERA

2016-10-21 00:00

TERCERA MOSTRA DE LA PAIRAL A CAMALLERA

Com cada any, hem exposat la nostra gallina Pairal en la Fira Internacional d'Aus a la població de Camallera els dies 12 i 13 de Novembre 2016 que enguany celebren el seu 20è aniversari!. 

    FELIÇITATS AL NOSTRE SOCI GUANYADOR DEL PREMI A "MILLOR GALLINA PAIRAL", PACO GUERRA. 

 

   EXEMPLAR GUANYADOR DE VARIETAT APERDIUADA del soci PACO GUERRA

FESTA DE SANT GALDERIC

2016-10-18 19:28

II MOSTRA DE RACES CATALANES

 
16 OCTUBRE 2016
 
Per segon any consecutiu, a la Selva del Camp s'han exposat diferents races d'animals autòctons catalans amb un augment de la participació i en bones perspectives de futur per la festa del patró dels pagesos catalans.
La nostra gallina Pairal també ha estat exposada aquest any amb l'aportació d'una parella de pairals, de la varietat blat, del soci criador d'Amposta Rafa Maireles. 
 

ÒBIT de l'Amadeu Francesch Vidal

2016-07-20 00:32
 El mes passat ens va deixar inesperadament el Dr. Amadeu Fr ancesch Vidal. Donem molt sincerament el seu condol a la seva família, i li agraïm molt particularment el seu suport anímic i ajuda tècnica rebuda en el projecte de recuperaració de la gallina Pairal.
DESCANSI EN PAU

ca.wikipedia.org/wiki/Amadeu_Francesch_Vidal

  Fira Valls 2013. Foto: Jaume Berenguer

Fira Valls 2013

Foto: Jaume Berenguer

Ítems: 16 - 20 de 33

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Contacte

www.gallinapairal.org


Mataro
08304