LA PAIRAL A VALLS

2014-01-20 00:00

 

 

 

27a EXPOSICIÓ CONCURS INTERNACIONAL D’AUS DE RAÇA CIUTAT DE VALLS

 

 

L'Associació de Criadors d'Aus de Raça El Francolí organitza la 27a edició de l'exposició concurs internacional d'aus de raça Ciutat de Valls, que aplega més de 150 criadors i mostra més de 2.500 exemplars d'aus al Kursaal de Valls.

 
Després de presentar per primera vegada a la nostra gallina Pairal en la fira de St. Martirià, aquest any passat 2013, en aquest any nou també ha estat representada a la prestigiosa fira d’Aus de Raça que es fa a la ciutat de Valls des de fa ja 27 anys.  

En aquesta ocasió i a la vista ja d’un primer patró morfològic, en el qual hi estem treballant, els animals exposats per diferents criadors han pogut ser jutjats per primera vegada,  de la mà del jutge Dr. Amadeu Francesch.

Aquest primer jutjament, ens serveix als criadors per orientar-nos en la futura selecció dels animals que es vagin criant.

El ressò ha estat important per la quantitat de criadors nacionals i estrangers, així com el gran nombre de visitants que han passat per la fira. Podem dir, orgullosos, que la nostra gallina autòctona Pairal, és ja més coneguda!.

 

Voldria agraïr a l’Associació El Francolí, així com al seu president, Sr. David Giralte, del recolçament rebut en tot moment per poder exposar aquesta nova raça que tant gratament represento.

 

Atentament,

 

Jaume Berenguer i Boix

President de l’Associació d’Amics de la Gallina Pairal